Film povodom 10 godina Erste banke u Crnoj Gori

U ovih nekoliko minuta pričamo priču o prvih 10 godina Erste banke u Crnoj Gori, o vrijednostima koje živimo i koje nas pokreću.

Erdan Sutović, direktor filijale u Rožajama i višestruki šampion u stonom tenisu sa nama je podijelio svoje znanje o tome kako se postaje najbolji - da li pobjeđivanjem drugih ili pobjeđivanjem sopstvenih granica, svakoga dana.

Božidarka Popović, direktorica Direkcije organizacije, objašnjava šta je potrebno da bi jedan tim bio uspješan, koliko je važna kvalitetna saradnja unutar organizacije, te da nas sve spaja isti cilj - da radimo na razvoju moderne, efikasne i agilne banke.

Slobodan Ćalasan, direktor filijale u Nikšiću, u ovom videu nam otkriva na koji način pristupa poslu i brine o svom timu, te u čemu je tajna sve većeg broja klijenata u tom gradu.

Feđa Rustemagić, vođa tima za upravljanje kolateralima i procjenu imovine, odgovara na pitanje da li banka kao poslodavac može mladima pružiti dinamično radno okruženje i prostor za kreativnost, te kako s kolegama jača kondiciju, upravljanje i kontrolu prelazeći duge staze na svom dvotočkašu.

Andrijana Pinjatić, savjetnica za depozitno i kreditno poslovanje u filijali u Tivtu, u ovom videu govori o velikim promjenama u svom gradu i banci u kojoj radi od samog početka, a saznaćemo i šta joj daje elan u svakodnevnom poslu u užurbanoj tivatskoj filijali.

Rade Deretić, rukovodilac Odjeljenja brokerskih, dilerskih i poslova investicionog menadžera, dijeli sa nama važna dostignuća iz svoje dugogodišnje brokerske karijere, a otkriva nam i kako su brzina i fer igra zajedničke tom poslu i njegovom omiljenom hobiju - fudbalu.

Režija i scenario // Blagota Marunović

Direktor fotografije // Ivan Čojbašić

Asistent kamere // Bojan Perović

Montaža // Dimitrije Vučinić

Snimatelji zvuka // Đoko Jablan

Obrada zvuka // Igor Vujović

Kompozitor // Relja Ćupić

Narator 1 // Slobodan Marunović

Narator 2 // Aleksandra Marković

Dron operater // Miloš Tomašević

Tehnička podrška // Bojan Bulatović

Online marketing // Andrea Zorec

Top